top of page
Zoeken
  • Raf

THEATER

Genoeg Theater Thuis Gezien, Mooier dan Ooit.

De marketingcampagnes waren al op stoom, nu het Theater zelf nog.Afgelopen weekend terwijl de zon eindelijk ook háár opwachting maakte, trapten vier Toneelacademiestudenten, IDOLUM, af in onze Bovenzaal met hun performance Unearthly Delights. Vrijdagmiddag première en zaterdagavond was het alweer voorbij.

Dat is Theater.

Zondagochtend voerde Guido Wevers in diezelfde zaal Zondagochtendgesprekken. Fashionclash, Buurttheater Maastricht en onze eigen nieuwe directeur kwamen langs en bezielden het naar theatersnakkende publiek. Violiste Mayte Levenbach en pianist Conrad Nuyts raakten de juiste snaren en het publiek, dat reageerde met een hartstochtelijk applaus.

Vrijdagavond in de grote zaal nam Dmitri Liss groots afscheid van onze philharmonie en zondagmiddag roffelde daar alweer de Marinierskapel op de trom.

Dat is theater.

Samen maken en presenteren. Opbouwen en afbouwen.

Samen beleven, dat is de essentie. Daar kan geen enkele streaming hoe mooi ook, tegenop.

Samen begeesterd raken van mooie verhalen, van mooie muziek, van mooie beelden, van stilte.

Wat sprong ik een gat in de lucht afgelopen weekend, wat raakte ik eindelijk weer eens geïnspireerd en wat verheug ik me op het komende theaterseizoen.

Want nu, na kolkende voetbalstadions, Max en nog zo’n 70.000 anderen in Zandvoort, zal toch ook in de theaters snel het gas erop kunnen?!

Heerlijk!

In de verte hoor ik de Sound of Music al.

49 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Ontbijt

Onderweg

Comments


bottom of page