top of page
Zoeken
  • Raf

Fleur en Robin

“Laten we dan nu snel doorpakken. Een nieuwe lockdown ontwikkelt zich in Den Haag en zal ons naar verwachting midden deze week treffen”, opperde Fleur, als altijd vooruitkijkend.

Moeten we ze niet net als orkanen namen geven, dacht ik tussendoor, dat schijnt het bewustzijn van gevaar te verhogen en dan weten we in ieder geval wie we te gast krijgen: Lockdown Lucas of Lockdown Lenie bijvoorbeeld.

“We hebben het al een paar keer uitgesteld, gasten moeten doorstrepen waardoor het gezelschap kleiner en kleiner is geworden. Misschien hadden we meer lef moeten tonen toen we op die zomerse versoepelingsbubbel dreven, maar die lieten we passeren in de hoop dat we over tijdje helemaal los konden. Mooi niet dus", mopperde Robin.

Fleur en Robin waren er klaar mee en klaar voor. Zondagmiddag moest het gebeuren. Dan maar helemaal zonder vrienden en bekenden.

Gistermiddag hadden ze het aldus met Reina en Rosa besproken.

Gisteravond werd iedereen op gepaste afstand op het bed bij elkaar geroepen en de plannen toegelicht. De reacties waren gemengd.

Kleine Ko moest huilen, Roze Ko trok bleek weg, Grote Ko troostte hen zoals dat hoort. Elmo begon te brullen, Koekiemonster verslikte zich, Blackie legde zijn oren over zijn ogen. Gonzo maakte een flauwe grap waar uiteraard niemand om kon lachen, maar die wel het ijs brak. Uiltje vond het een verstandig besluit en wenste hen een onvergetelijke dag. Ja onvergetelijk zeker, zei Kikker hevig teleurgesteld. Ernie lachte zijn bekende lachje maar mistte stiekem Bert. Olifantje stak een loftrompet op. Enno ritste zijn mond open en liet een droom uitkomen. Nijntje kroop stilletjes tegen Grote Beer aan. Die zei niets, gromde een beetje en sloeg zijn poot om haar heen.

Het was Chase van Paw Patrol, als altijd sterk en verstandig en klaar voor actie, die zei: ik zit er boven op! 

Hij verdeelde de taken en regelde zelf een tafelgril en versiering.

Reina zorgde voor de trouwkleding, Rosa voor kaarsjes op de muffins, mama voor de lekkere hapjes en papi was de ceremoniemeester, maakte foto’s en een fles wijn open.

Het zonnetje scheen, Lucas en Lenie leken nog ver weg.

Zo trouwden Fleur en Robin met Reina en Rosa als getuigen op zondagmiddag 11 oktober om 17.00 uur in een klein maar fijn gezelschap.

Mami ving het bruidsboeket.68 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Ontbijt

Comments


bottom of page